Klubbtur m/sikkerhetskurs til Aurland

Suksessen fra tidligere år gjentas også i År! Den 20-22 mai blir det tur, sett denne helgen av! Prøver denne gangen også å invitere naboklubbene våre, slik at arrangementet kan bli enda større (bedre).

I tillegg til sikkerhetskurset, blir det lagt opp til friflyging. Hvis du ikke flyr så mye, kan dette være en gylden anledning til å friske opp igjen sammen med kyndige piloter.

På kvelden blir det grilling, film fra dagen og røverhistorier på campingen til Winjumen. Mirjam har reservert en god del hytter her til de som har lyst til å overnatte på campingen. Hyttene koster noen få hundrelapper pr. pers.

Vi trenger i tillegg folk til å være med å hjelpe litt til innimellom. Jo flere vi er til å dele på oppgavene, desto mindre jobb blir det på hver. Trenger folk til båten, sjåfør til bil og noen til å hjelpe med å filme osv.
Gi gjerne en lyd om du kan stille opp på ene eller andre måten :)


Sikkerhetskurset koster kr. 1500,- enkeltturer på sikkerhetskurset koster kr. 250,- Landing/transport kr. 200,-


Følgende må du selv ta med til kurset: Redningsvest, flyutstyr med nødskjerm og radio hvis du har. I tillegg er det bruk for penger, sovepose og  annet personlig utstyr. 


Ønsker du å delta på kurset eller skal ha overnatting,  gi Mirjam beskjed på: glajento@hotmail.com innen 16.mai (Winjumen må ha tilbakemelding på hvor mange vi blir).

 

Håper at både HG og PG piloter tar turen!

 

Mvh

Styret v/Michal & Mirjam

Design og utvikling av Nikolas van Etten 2008-2018 © Bergen Hanggliding og Paragliding Klubb - bakgrunnsbilde © Sindre Jacobsen